Beste Lionsvrienden en wijnliefhebbers,

Naar jaarlijkse traditie stellen we u opnieuw een  selectie kwaliteitswijnen voor die onze leden verkopen voor het goede doel.

U vindt in onze brochure niet minder dan  20 Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen, naast uw vertrouwde champagne, een exclusieve cava en een originele rosé crémant. Dit alles naar ieders smaak en beurs.

Omwille van de schaarste die ook de wijnproductie treft, is het mogelijk dat een bepaalde wijn uitgeput raakt in de loop van de actie : wij zullen u dan een alternatief voorstellen.

De opbrengst van de wijnactie gaat volledig naar de sociale werken van Lions Club Brussel Munt.

We ondersteunen in het bijzonder DEBRA BELGIUM VZW dat patiënten met een zeldzame huidziekte (EB) bijstaat, en LHIVING VZW dat kansarmen in Brussel opvangt en aan woongelegenheid helpt. Daarnaast helpen we occasionele projecten.

  • DEBRA BELGIUM : hulp aan personen getroffen door ongeneeslijke huidziekte
  • LHIVING : psychosociale hulp aan kansarme personen met ernstige chronische ziekte

Dit werkjaar konden we mede dank zij de opbrengst van de wijnactie een belangrijke gift doen aan de slachtoffers van de watersnood in Wallonië via de Lions club van Verviers.

Omwille van de sanitaire situatie hebben we er voor gekozen geen klassieke wijndegustatie met verkoop te organiseren.

Daarom hebben we een proefpakket van 6 flessen ( telkens 1 fles uit de selectie) samengesteld zodat u een aantal  nieuwe ontdekkingen kan proeven alvorens uw definitieve bestelling te plaatsen.

Dit jaar hebben we, zoals ook vorige jaar, een eindejaaractie met kwaliteitsvolle ambachtelijke Belgische chocolade.  Er zijn twee items : een pakket voor de prijs van 20 € en een pakket voor 45 €.  Het tweede pakket is vooral bedoeld als eindejaarsgeschenk voor bedrijven. Bestellen via onze leden.  Een brochure kunt u ook terugvinden op de website.

Namens onze club en de sociale werken, danken we u alvast voor uw zeer welkome aankopen.

Met vriendelijke groet,

Patrick DEMEESTERE
Voorzitter

Dirk De Greef & Peter Talpe
Voorzitters Wijncomité

En de leden :
Daniël BAUWENS, Hans BEGEER, Jean-Philippe BONTE, Bert CLAES, Bernard DE CORT, Dirk DE GREEF, Johan DE KEERSMAEKER, Patrick DEMEESTERE, Karel DE MULDER, Bob DE PAUW, Carl DE WEVER, Peter EVENS, Peter FLAMAND, Marc GEKIERE, Guy GELDHOF, Ward LABEEUW, Filip LENS, Stefaan MICHIELSEN, Patrick O, Emmanuel ONGHENA, Carl OCKERMAN, Marc PEETERS, Alain REYMOND, Piet ROOSE, Robert SEGHERS, Peter TALPE, Carl TOYE, Bart VAN CAUWENBERGE, Hans VANDENDRIESSCHE, Jan VAN PAESSCHEN, Stijn VANSCHOUBROEK, Ortwin VERSCHUERE, Antoine VIDTS

Onze selectie van wijnen

U vindt hier onze selectie van wijnen. U mag uw keuze van wijnen maken en uw bestelling online plaatsen. Vergeet niet om op het einde van uw bestelling de naam van uw contactpersoon bij LCBM te vermelden!
De betaling wordt later gedaan via uw contactpersoon. Bestellingen worden pas gevalideerd als ze betaald zijn.
Bestellingen worden gedaan per doos van 6 flessen, behalve natuurlijk voor pakketten.
Wijnbestellingen « à la carte » zijn meer dan welkom, te bespreken via uw contactpersoon.
Alle wijnen kunnen geleverd worden in cadeauverpakkingen van 2 of 3 flessen met meerkost verpakking van €3,60 en € 4,25.
Transportkosten per levering : 20€. Gratis levering vanaf 400€. U kan ze ook afhalen bij of afspreken met uw contactpersoon.

Brochure en prijslijst downloaden.

Showing 1–16 of 30 results